Close sidebar
Close sidebar

Au fost evaluate pagubele cauzate de furtuna din Timisoara. La cat se ridica suma

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a anuntat, miercuri, ca este nevoie de aproape 21 de milioane de lei pentru remedierea pagubelor de la scolile si spitalele din oras afectate de furtuna, in timp ce de la Guvern exista promisiuni ca se vor primi 2,4 milioane de lei, transmite Mediafax.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

"La scoli: 19.233.306 lei, din care pentru 2.100.000 lei, reprezentand 10.92%, exista promisiuni de alocare de la bugetul de stat, restul de aproape 90% asigurandu-se de la bugetul local. La spitale: 1.326.264 lei, din care pentru 342.000 lei, reprezentand 25.79%, exista promisiuni de alocare de la bugetul de stat, restul de aproape 75% asigurandu-se de la bugetul local. Mentionam ca o buna parte din lucrari s-au si efectuat deja, gratie mobilizarii exemplare a echipelor de meseriasi ale societatii primariei, Colterm, carora le multumesc", a anuntat Nicolae Robu.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Potrivit listei facute publice de primarul Timisoarei, au fost afectate 23 de unitati de invatamant din oras, majoritatea avand acoperisul distrus. De asemenea, este nevoie de reconstructia acoperisului si la Spitalul de Boli Infectioase si la Spitalul Municipal Timisoara.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI