Close sidebar
Close sidebar

Au fost in stare sa se omoare pentru un loc de parcare, de fata cu politia. Imagini halucinante

Au fost in stare sa se omoare pentru un loc de parcare! Scene halucinante au fost filmate, in Craiova, unde artistul Ciri Mayer si fiul sau au incasat o bataie ingrozitoare si au fost amenintati cu moartea, de fata cu politia! Revoltatoare a fost si reactia mamei unei fete implicate in scandal! Urmeaza imagini si informatii care va pot afecta emotional.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Iesirea individei e strigatoare la cer! De fata cu politia, il ameninta cu moartea pe tanarul care a incasat bataie! Apoi, isi varsa nervii pe reporterul care o filma.

Femeia din imagine e mama fetei care, cu cateva minute inainte, lovea, cot la cot, cu alti doi indivizi in cantaretul Ciri Mayer si fiul sau!

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Intreaga scena se petrece intre masini. Se pare ca ambii soferi au tinit acelasi loc liber de parcare, dar artistul ar fi reusit sa-l ocupe primul. De la vorbe urate si pana la o bataie, ca pe maidan, a fost doar un pas.

Scandalul s-a incheiat in sediul politiei, unde toti cei implicati in bataie au fost dusi la audieri.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI