Peste 4 mii de locuinţe, 134 de agenţi economici şi 13 instituţii de stat din municipiul Rădăuţ i au rămas fără apă caldă şi căldură. Din cauza datoriilor, furnizorul de gaz a stopat alimentarea centralei, astfel că mii de familii tremură în case în pargul iernii.

Centrala a fost închisă din cauza datoriilor către furnizorul de gaz

„Datoriile erau din 2020.

Şi noi tot am plătit ultima factură dintr-o anumită lună din 2020 în ideea în care să nu plătim penalităţile şi am ajuns la luna februarie 2021”,  a spus Adi Jecalo- manager interimar Servicii Comunale Rădăuţi .

Nu este prima dată când cei din Rădăuți rămân fără apă caldă și căldură. S-a întâmplat și vineri, dar problema a fost remediată în câteva ore.

Citeste si: Ședință de Guvern. Executivul discută subvenționarea prețului la căldură

Bunăstarea cetățenilor, doar la nivel verbal

„Din discuţile avute cu conducerea Primăriei, mi-au arătat că a existat o discuţie permanentă şi înţelegeri verbale făcute conducerea societăţii care nu au fost se pare respectate şi ne-au adus din păcate astăzi în faţa unei situaţii pe care nu o dorim niciunul dintre noi, rădăuţenii”,  a declarat Bogdan Loghin, primarul din Rădăuți.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Firma de gaz nu va relua alimentare până când datoria nu va fi plătită în întregime.

„Cu toate acestea, că am trimis toate documentele să vadă că am înaintat toate demersurile, nu au răspuns la telefon şi nu comunică cu noi. Ei spun că în momentul în care este făcută toată plata atunci discutăm”,  a mai adăugat Bogdan Loghin.

Citeste si: Primarul general al Capitalei, discuții cu Termoenergetica despre situația sistemului de termoficare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si