Ceea ce la inceput parea o joaca, s-a transformat intr-un adevarat cosmar. La inceputul filmarii, tinerii radeau si se distrau. In mai putin de doua minute, furtuna s-a apropiat de locul in care erau ei si, inainte sa se adaposteasca, a inceput sa se sparga geamuri, vantul maturand tot in cale.

Sunt imaginile unui scenariu de groaza care se poate repeta si in Bucuresti. Dupa neglijenta autoritatilor din Timisoara, asa cum acuza mai multe voci in spatiul public, in Bucuresti s-a intrunit comandamentul de fenomene extreme, coordonat de primarul Capitalei.

”Trebuie sa ne luam masuri de precautie, în special în ceea ce priveste panourile publicitare. I-am avertizat pe proprietari si pe administratori sa fie puse în siguranta. De asemenea, copacii, pentru ca de multe ori, la furtuni, acestia cad, daca sunt batrani sau bolnavi, si – în general – sa fie luate toate masurile de siguranta’, a precizat primarul general.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Asta dupa ce la Timisoara, majoritatea victimelor care au decedat au fost lovite de panouri publicitare sau copaci. 

 

Furtuna din Vestul tarii a provocat moartea a 8 oameni. Una dintre persoane a fost prinsa in masina, in timp ce panoul de la intrarea in oras a cazut peste vehicul.Reamintim fenomenele meteo extreme sunt anuntate in Capitala incepand cu ora 20:00. 

Autoritatile sfatuiesc oamenii sa nu iasa din case, daca nu este neaparat necesar.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si