Serviciul de Telecomunicații Speciale deschide înscrierile pentru cea de-a doua ediție a Bootcamp STS. Aceasta este o școală de vară IT&C dedicată studenților din facultățile cu profil tehnic din România și Republica Moldova.

Bootcamp STS va avea loc în perioada 28 august- 03 septembrie în județul Brașov. Cei interesați se pot înscrie online pe site-ul https://bootcamp.sts.ro.

Au început înscrierile la Bootcamp STS. Școala de vară IT&C dedicată studenților își deschide porțile

Înscrieri Bootcamp STS

Locurile în Bootcamp STS sunt limitate, astfel încât 18 studenți români vor avea șansa de a participa, iar anul acesta, în premieră, școala de vară primește și doi studenți din Republica Moldova.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: După ce a jefuit o casă, un hoț a făcut curățenie, a spălat și a făcut de mâncare. A lăsat și un mesaj care i-a dat fiori proprietarei- antena3.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu casa bărbatului din Florida care și-a ancorat-o cu curele și cârlige înainte de uraganul Milton- wowbiz.ro

Citește și: Rezultate finale contestații Evaluarea Națională 2023. Când vor fi publicate notele?

Ce se va întâmpla la Bootcamp STS?

Școala de vară durează o săptămână, timp în care cei 20 de participanți vor putea interacționa și schimba idei cu specialiști STS și vor avea parte de activități practice pregătite de ingineri hardware și de comunicații, programatori, administratori de sistem și baze de date, specialiști în centre de date și platforme de virtualizare, experți în securitate cibernetică, dar și specialiști în rețele, în telefonie IP și videoconferință sau în management

operațional.

Au început înscrierile la Bootcamp STS. Școala de vară IT&C dedicată studenților își deschide porțile

Înscrieri Bootcamp STS

Experiența IT&C va include ateliere practice individuale și de echipă, cu provocări contracronometru și workshopuri în care vor fi dezbătute cele mai noi tehnologii.

Studenții se pot înscrie cu un CV și un scurt material video în care să motiveze de ce vor să fie parte din Bootcamp STS, până la data de 19 iulie 2023, iar în 31 iulie 2023 vor fi anunțați cei 20 de participanți selectați.

Citește și: 12 elevi din Azuga au ratat Evaluarea Națională, după ce o profesoara i-a lăsat corigenți

Au început înscrierile la Bootcamp STS. Școala de vară IT&C dedicată studenților își deschide porțile

Înscrieri Bootcamp STS

Imagini de la prima ediție a Bootcamp STS pot fi accesate aici: https://bootcamp.sts.ro/bootcamp-2022/.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si