Close sidebar
Close sidebar

Cursuri de limba turcă la Institutul Yunus Emre. Cum vă puteți înscrie

Institutul Yunus Emre anunță începerea înscrierilor pentru cursurile de limbă turcă, nivel începători și nivel B. Termenul limită pentru înregistrare este 11 octombrie 2021.

Mircea Pop,

Cursuri de limba turcă


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Au început înscrierile pentru cursurile de limba turcă de la Institutul Yunus Emre. Doritorii se pot înscrie fie online, fie direct la sediu. Cursurile vor începe pe data de 11 octombrie 2021.

Cursuri de limbă turcă. Perioada de înscriere

Puteți să vă înscrieți în perioada 01- 11 Octombrie 2021. Pentru nivelul B, pe data de 8 octombrie va avea loc examenul de testare a cunoștințelor. Acest examen este gratuit.

Citeste si: „Haideţi să ne cunoaştem” în România, eveniment organizat de Institutul Yunus Emre din Capitală

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Pentru a putea afla orarul și pentru a vă putea înscrie accesați acest link.

Cât va dura cursul?

Cursul va dura 72 de ore.

Vor fi un total de 6 lecții pe săptămână, două zile pe săptămână, 3 ore pe zi. Dacă nu aveți cunoștințe deloc de limba turcă, trebuie să începeți de la nivelul A1.1. 

Citeste si: Ziua Limbii Turce a fost sărbătorită în România

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI