Close sidebar
Close sidebar

Au inceput lucrarile la cripta Ilenei Ciuculete! Imagini in premiera! Unde va fi inmormantata vedeta muzicii populare!

Pregatirile pentru inmormantarea Ilenei Ciuculete au inceput deja la cimitirul Straulesti 2.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

In aceasta dimineata au inceput lucrarile la locul de veci al Ilenei Ciuculete. Acesta se afla aproape de intrarea in cimitir, in zona „de VIP-uri”, chiar langa mormantul antrenorului Nae Manea. De dimineata, muncitorii lucrau de zor la construirea unei cripte de marmura, acesta fiind si motivul pentru care Cornel Gales, sotul Ilenei, a cerut amanarea inmormantarii pana sambata.
Locul de veci primeste o atentie deosebita din partea paznicilor cimitirului, care il pazesc non-stop.

Acestia au fost avertizati sa nu ofere informatii presei despre locatia exacta a mormantului.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Interesant este ca, potrivit surselor noatre, locul de veci a fost achizitionat de Cornel Gales cu doar cateva saptamani inainte de moartea Ilenei Ciuculete. Poate fi o intamplare, insa este foarte posibil ca interpreta sa se fi asigurat ca totul va fi pus la punct pentru ziua in care nu va mai fi. Ileana Ciuculete a aflat pe 21 februarie ca sufera de o boala care se afla intr-un stadiu avansat, iar analizele facute cu doar cateva zile inainte de moarte, i-au reconfirmat diagnosticul sumbru.


Inmormantarea Ilenei Ciuculete va avea loc sambata, la ora 13, iar la tristul eveniment sunt asteptate cateva sute de persoane: familie, prieteni si fani.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI