Daca v-ati saturat de palariile de vrajitoare si cornitele de dracusor, este timpul sa invatati cum sa va transformarti in noaptea de Halloween fara sa renuntati la sex appeal. Magia consta in umbre si conturare.

Maria Păuna: „ De data aceasta ne-am gandit sa reinterpretam black swam, da lebada neagra cu totii stim celebrul film in care lebada neagra s-a transformat la sfarsitul serialului, dar de data aceasta noi am transformat-o pentru Halloween".

Un machiaj realizat perfect trebuie sa tina cont de anumiti pasi. Ordinea aplicarii fardului pe fata este foarte importanta"„Am aplicat intai in primul rand machiajul ochilor pentru ca am lucrat cu negru. Atunci cand lucrma cu negru si trebuie s aintervenim cu alb, avem grija sa lucrma intai cu negru sis a temrinam cu alb, pentru ca albul sa ramana alb."

Rujul trebuie sa fie bineinteles de impact pentru a creea efectul dramatic dorit.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor- wowbiz.ro

Citeste si: O fată de 17 ani a sunat disperată la 112, apoi apelul s-a închis. Ce au aflat polițiștii, după ce au găsit-o într-o casă răvășită- antena3.ro

Maria Pruna: „ Vom folosi rujul rosu doar in interiorul buzelor, in partea unde se deschide gura, iar pe margini vom folosi un ruj negru”.

Conturarea, cea mai cautata si iubita tehnica, nu este neglijata nici in machiajul de Halloween: „Facem o umbrire in scobitura obrazului cu negru, in loc sa o facem cu un fond de ten mai inchis".

Ce parere aveti doamnelor de machiajul acesta? V-ar tenta sa intrati in pielea unui alt personaj dar sa fiti la fel de fermecatoare?

„Sunt sigura ca multe dintre femei vor fi de acrod cu machiajul de tipul acesta deoarece chiar daca este un machiaj de Halloween, femeile din Romania isi doresc un machiaj de Halloween frumos, transformat usor in urat. Cat se poate…"

Abia au sosit la Bran si vedetele sarbatorii de Halloween. Este vorba despre acesti bostani care tocmai ce au fost recoltati si adusi aici pentru a fi sculptati, ca apoi sa decoreze barurile in seara de Halloween.

Odata pregatiti, dovlecii ajung in barurile si restaurantele din Bran. Aici, si meniurile au fost adaptate special pentru sarbatoarea cu fantome.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si