Polițiștii de frontieră au depistat 19 cetățeni în timp ce treceau granița în mod ilegal. Încotro se îndreptau?

19 cetățeni sirieni au încercat să treacă granița ilegal

Polițiștii de frontieră au descoperit 19 cetățeni sirieni care au trecut granița țării în mod ilegal, cu o ambarcațiune.

Potrivit primelor informații, aceștia ar fi fost găsiți în vegetația de pe malul Dunării. Este vorba despre 15 bărbați și patru femei, cu vârste cuprinse între 13 și 62 de ani, informează sursa citată anterior.

Citește și: Polițist din Cluj, reținut pentru luare de mită! Suma colosală pe care ar fi primit-o de la un șofer

În urma primelor cercetări, polițiștii de frontieră au descoperit că aceștia doreau să ajungă în țări din vestul Europei.

”În urma legitimării acestora şi a efectuării controlului asupra mijlocului de transport, au fost descoperite două pungi din plastic în care se aflau 19 telefoane mobile care nu le aparţineau.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Prin urmare, colegii noştri au declanşat o acţiune pe linia combaterii migraţiei ilegale, în urma căreia au fost descoperite, în vegetaţia din imediata apropiere a malului fluviului Dunărea, 19 persoane, 15

bărbaţi şi patru femei. Persoanele în cauză au fost reţinute de poliţiştii de frontieră şi conduse la sediul sectorului pentru cercetări”, se arată în comunicatul transmis de poliţiştii de frontieră.

Citește și: Caz cutremurător în Botoșani! Copii exploatați, abuzați, obligați să muncească și să stea în genunchi ore în șir! Anchetatorii au arestat doua persoane

Au încercat să intre ilegal în România!

[Sursa foto: istockphotos]

Cetățenii sirieni s-ar fi aflat pe o ambarcațiune manevrată de doi români.

Polițiștii de frontieră i-au oprit pe aceștia Sectorului Piscu Vechi – judeţul Dolj, întrucât nu și-ar fi putut justifica prezența în zonă. Astfel s-a descoperit că aceștia îi ajutau pe cetățenii sirieni să treacă ilegal granița.

Cei doi români sunt cercetați de autorități pentru trafic de migranți. Cetățenii sirieni au fost preluați, potrivit aceleiași surse, de autoritățile din Bulgaria.  

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si