Cea mai mare paguba i-a fost facuta proprietarului firmei de un individ, care desi nu are permis de conducere, gaseste intotdeauna pe cineva care sa inchirieze o masina. Imediat ce se vede cu cheile in mana, acesta trece la volan!
 
Cristian Vasile- proprietarul firmei de inchirieri masini: A inchiriat de la noi trei autoturisme de lux, prin diversi interpusi, iar toate masinile au fost avariate.

Ultima data a sarit cateva borduri in incercarea de a fugi de Politie, a reusit sa scape si Politia s-a multumit doar sa ne comunice ca au echipament si logistica depasite si nu pot concura cu masinile noi pe care noi le oferim la inchiriere, acestor indivizi.
 
Cristian Vasile marturiseste ca la inceput, cand a demarat afacerea, s-a gandit ca nu-i va merge chiar pe roate. Nicio clipa nu si-a imaginat insa ca dupa un an clientii il vor aduce in punctul de a-si pune lacatul pe afacere.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cristian Vasile: Ne-am confruntat cu situatii din ce in ce mai absurde! Un individ a venit la noi, a trecut pe la Vama Oancea ca prin branza.

Ne-a spus ca a trebuit sa dea 20 de euro la vamesi, a mers in Republica Moldova, si-a facut cumparaturile de Paste, a alimentat cu benzina in loc de motorina. Ne-a sunat in ziua de Paste ca i s-a stricat masina si sa-i inlocuim masina sau sa i-o reparam.
 
In marile orase ale lumii, centrele de inchirieri sunt cautate mai ales de turisti. Clientii lui sunt insa romani, multi fara scrupule! Unul dintre ei a mers intr-atat de departe incat a vandut una dintre masinile inchiriate.

 

Initial, administratorul parcului auto s-a ales cu dosar penal, chiar el fiind acuzat de oamenii legii de furt, dar dupa trei ani de ancheta, un procuror a acceptat ca masina fusese furata de individul care o inchiriase.  
Ca sa nu mai aiba surprize neplacute, proprietarul firmei de inchirieri va cere fiecarui client o garantie financiara, asa cum procedeaza marile centre de inchieri din lume.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si