Close sidebar
Close sidebar

Au investit un milion de euro intr-un bazin in care nu se poate inota. I-au facut inaugurare cu mare fast, dar nici macar autorizatie ISU nu are

Numai în România s-a mai pomenit asa ceva! In Lugoj, autoritatile au investit aproape un milion de euro în bazine în care… nu se înoata. Motivul pentru care sunt tinute pe "uscat" e... pur românesc.

,


DISTRIBUIE
acest articol

"Un bazin acoperit de 25 de metri pe 12,5 si 3 metri apa. Este bazin de inot, cu cinci culoare. Acum daca intrati inauntru, temperatura apei este 33 de grade"

O reclama mai buna pentru noul centru de agrement din Lugoj nici ca se putea! Mai sa-ti iei ochelarii, casca si costumul de baie si sa te avanti in el.

Acuma ati face o baie?

As face daca ar fi apa calda. M-as dezbraca si pac, pac in cinci minute as face baie.

Un lucru important omit edilii, atunci cand se lauda singuri. Doua bazine sunt doar de… decor.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

UITE BAZINUL, NU MAI E BAZINUL!

"Nu se face astazi baie. A dat indicatie ca in ziua de astazi nu se face baie."

Ioan Ambrus:  Atata timp cat nu ai ISU autorizatie nu poti sa folosesti niciuna din partile componente ale bazinului.

Oamenii au intrat, dar baie n-au facut! Chiar daca apa era numai buna de scaldat, autoritatile au interzis accesul in bazine. In schimb, l-au inaugurat cu surle, trambite si cu... agheasma potrivita de minune pe melodia Innei.

3,6 milioane de lei s-au scurs prin robinetul bugetului local, pentru un centru spa nefunctional. Unde mai pui ca, pe langa lipsa avizelor, nici personal nu exista.  

Francisc Boldea: In bazine inca nu. Nu avem nici specialist, nu-l putem nici angaja, care sa poata sa faca dozajul la piscina.

Centru spa va avea lacat pe usa cel putin o luna, pana cand autoritatile vor obtine toate avizele necesare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI