Close sidebar
Close sidebar

Au largit plajele, dar s-au indepartat toaletele. Turistii se plang ca au prea mult de mers pana la un WC public

E plajă cât vezi cu ochii, la Eforie Nord, dar toaletele sunt doar pentru turiştii cu o condiţie fizică de invidiat. Trebuie să strabată sute de metri până la prima terasă. Pe tronsoanele proaspăt plătite din fonduri europene, toaletele sunt inexistente, iar oamenii îşi fac nevoile pe unde pot... ##VIDEO11515##

,


DISTRIBUIE
acest articol

De cand plajele s-au largit cu ochii, s-au indepartat toaletele. Daca mai punem la socoteala si faptul ca oricum sunt pe bani, turistul de pe litoral, impins de nevoile fiziologice, isi rezolva problema asa cum stie mai bine: in valuri.



De cand plajele s-au latit cu pana la 100 de metri in larg, mersul la toaleta a devenit o corvoada pentru turisti. Singurele toalete publice le gasim la iesire de pe plaja, acolo unde intrarea costa un leu.

Dupa berea aceasta aveti nevoie... pai tot la toaleta acolo. Ne facem timp si fugim repede la toaleta. Aveti conditie fizica...avem.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Cautam sa mergem la un restaurant... alergam, da!



Asadar, cine are bun-simt trebuie sa aiba si conditie fizica.

Depun efort si merg la toaleta..dar
e departe... stiu, va cred dar asa sunt conditiile in Romania.

Am un copilas de doi ani si banuiesc ca pampersul e singura optiune...da. exact

Daca la copii problema se rezolva cu scutece,  parintii sunt dispusi sa plece de la plaja direct in camera, atunci cand nevoia ii apasa.

Pai uite mergem acasa...trebuie sa ne pregatim de dimineata sa nu avem probleme. Si sa nu bem multa bere, da...


Conform legii, toaletele publicese pot amenaja doar la iesirea de pe plaja. Nu exista sisteme de canalizare pe nisip, asa ca barurile din mijlocul plajei nu pot fi dotate cu toalete. Atat in Eforie Nord, cat si in statiunea Mamaia, primariile fac demersuri pentru amenajarea de toalete pe faleza, dar accesul in interior va fi tot contracost.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI