Incidentul a avut loc intr-o localitate din judetul Constanta.

O minora din Constanta a fost maltratata chiar de cea care i-a dat viata. La actiunile batjocoritoare a participat si bunica, iar cel care a scos la iveala ororile la care a fost supusa micuta este chiar unchiul ei.

Barbatul a filmat-o intr-o ipostaza cutremuratoare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Potrivit presei din Constanta, femeile obisnuiau sa o bata cu bestialitate pe copila si sa o lege de maini si de picioare ca sa o tina departe de cele trei surori ale sale. Tanara are 24 de ani, nu are un loc de munca si, potrivit reporterntv.ro, a locuit impreuna cu bunica fetelor si doi frati. In total, zece persoane in patru camere. 

In urma verificarilor,

medicii legisti au constatat pe trupul fetitei semnele unor agresiuni mai vechi asa ca mama, dar si bunica au fost retinute pentru audieri. Mama fetei neaga acuzatiile. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si