Close sidebar
Close sidebar

Au mancat, au baut, au dansat si au plecat de la botez fara sa plateasca. Patronul din Braila este disperat

Numai la un botez nu te duc cu gandul, imaginile surprinse tarziu in noapte, intr-un local din Braila. Cei care au inchiriat restaurantul pentru petrecere sunt acuzati de patron ca au mancat, au baut, s-au distrat si au plecat acasa, la fel ca romanii care ne-au facut de ras in Spania fara sa plateasca!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Dupa ce au incins hora, petrecaretii au luat foc! Gesticuleaza, suparati, catre patron, in vreme ce acesta tranteste, nervos, usa localului...

Sorin Sandu- patronul restaurantului- Conform unei intelegeri verbale, la 3 ar fi trebuit sa termine

...e 3 dimineata, iar proprietarul isi cere plata! "Nici vorba", par sa spuna mesenii care n-au ajuns nici la desert!

Sorin Sandu- patronul restaurantului -  La 2.30 i-am solicitat organizatorului sa-mi faca plata serviciilor, dumnealui a refuzat pe motiv ca petrecerea se termina mult prea devreme.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Galceava le-a taiat insa cheful petrecaretilor. Ca la un semn, au sters-o cu totii in varful picioarelor!
 
La scurt timp, o parte dintre ei revin... Patronul sustine ca nu cu banii, ci cu chef de scandal!

Sorin Sandu: Am solicitat interventia unui echipaj de Politie. Concluzia serii este ca domnul a primit un avertisment scris, a refuzat sa plateasca toate serviciile pe care eu l le-am prestat, pe motiv ca nu a semnat contractul.
 
- Va duceti la restaurant si va uitati pe usa sa vedeti ce program au: au de la 5 la 6 dimineata. Patronul, la 3 fara 20 ne-a dat afara.

V-ati inteles de la inceput pana la ora 6? Nu a fost nici un contract. Dar factura ati platit-o? Care factura? Cei 5100 de lei. Nu a fost nici o factura. A fost un bon pentru 47 de meniuri. Dar ati platit? Nu stiu.
 
Cum nu exista nici un contract semnat intre cei care au organizat botezul si patronul restaurantului, politistii nu au ce sa investigheze. Singura lor interventie a fost o amenda pentru deranjarea linistii si ordinii publice, in valoare de 500 de lei pe care a primit-o cel care a organizat petrecerea.
Paguba de 5100 de lei pe care patronul sustine ca o are ar putea sa o recupereze numai in instanta, daca un judecator ii va da castig de cauza.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI