Doi români sunt acuzați de comiterea a mai multor infracțiuni în Croația. Cei doi bărbați au produs prejudicii uriașe, iar autoritățile a decis arestarea acestora.

Doi români, arestați după ce au furat în Croația

Doi români, în vârstă de 56 şi 41 de ani, au comis mai multe infracțiuni de furt, în Croația. Cei doi bărbați se pare că intrau prin efracție în locuințe, din mai multe regiuni, și sustrăgeau mai multe bunuri valoroase printre care bijuterii, bani, ceasuri, portofele și diverse documente.

Citește și: Moartea fotbalistului de 16 ani, pusă sub semnul întrebării! Sorin a murit în condiții misterioase, la trei zile după ce a fost trimis acasă de medici de la spital. A fost deschisă o anchetă de amploare

Foto simbol- hoț

[Sursa foto: istockphotos]

În total, aceștia au primit 27 de capete de acuzare pentre infracțiuni legate de proprietate, dintre care 20 sunt cazuri de furt și 7 sunt cazuri de tentativă de furt.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Cele mai vizate regiuni au fost comitatele Split-Dalmaţia şi Dubrovnik-Neretva și potrivit primelor informații, aceștia au jefuit 31 de apartamente.

În urma infracțiunilor comise, cei doi bărbați s-ar fi ales cu peste 99.000 de euro, bani pe care i-au obținut după ce au vândut obiectele furate.

Citește și: Se împlinesc 5 ani de la tragedia din Caracal, care a îngrozit România! Părinții Alexandrei refuză chiar și acum certificatul de deces al fiicei lor, sperând că se află în viață

Foto simbol- hoț

[Sursa foto: istockphotos]

Autortitățile din Croația au descoperit în apartamentul celor doi români sume de bani, o parte dintre bijuterii furate, dar şi echipamentele pe care le foloseau pentru a sparge apartamentele. Polițiștii au percheziționat și autoturismul pe care îl foloseau unde au găsit, de asemenea, dovezi care îi incriminează.

Asupra celor doi români, autoritățile croate au dispus măsura arestului preventiv.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si