Din 2010 de cand a incetat din viata, parintii sai mergeau frecvent la cimitir cu flori. Intr-o zi, ei au observat cu stupoare ca doar pe mormantul fiului lor crestea iarba. Pe celelalte era doar pamant si iarba uscata. Ei au crezut ca este un miracol!

Insa, nu era vorba despre un miracol.

Sora sergentului a fost vazuta la mormant plangand de un batran. Acesta avea 86 de ani si isi pierduse recent sotia si venea des la cimitir sa-i aduca flori.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cand a vazut-o pe femeie plangand, a mers la ea si a incercat sa o linisteasca. Marcat de povestea sergentului, batranelul si-a spus in gand ca va face ceva pentru el si familia sa. Asa ca, batranelul de fiecare data cand venea la mormantul sotiei si uda iarba, avea grija si de mormantul lui Joseph. Impresionati de gestul barbatului, parintii lui Joseph i-au multumit si l-au imbratisat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si