Conflictul copiilor s-a transformat în conflictul părinților la o instituție de învățământ. Chemați la liceu pentru a rezolva scandalul în care elevii au fost implicați, părinții au început să se ia la bătaie. Incidentul a necesitat intervenția autorităților, având în vedere că patru persoane au ajuns la spital, potrivit informațiilor transmise de t13.cl și lacuarta.com.

Părinții s-au luat la bătaie în loc să rezolve conflictul dintre copii

Incidentul s-a petrecut în Chile. Elevii de la un liceu, având specializări diferite, s-au luat la bătaie. Pentru a aplana conflictul copiilor, conducerea instituției i-a chemat pe părinții acestora. Scandalul a căpătat o întorsătură dramatică, pentru că, în loc să rezolve cearta copiilor, părinții au început să își arunce punmni și picioare.

Bătaia dintre părinți a fost oprită după intervenția autorităților. Adulții au fost amendați, iar patru dintre aceștia au fost transportați la spital pentru a li se acorda îngrijiri medicale.

Citește și: Elevul acuzat de masacrul din SUA, în urma căruia a murit și o româncă, avea arma de la tatăl său. O primise cadou de Crăciun

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Un asteroid gigantic se apropie de Pământ cu 31.933 km/h. Ce se va întâmpla marți- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Conducerea liceului a postat un mesaj prin care a anunțat incidentul nefericit și prin care a declarat că a solicitat intervenția autorităților pentru o rezolvare cât mai corectă și rapidă a conflictului.

Polițiștii au apărut și iau declarațiile pertinente și să evalueze astfel implicațiile juridice care ne-ar putea ajuta să acționăm imediat. Regretăm profund că personalul nostru este expus acestor evenimente și le cerem părinților noștri spațiu pentru a lua măsuri de precauție viitoare și astfel să continuăm să ne dăruim copiilor și adolescenților, a transmis conducerea liceului.

Citește și: VIDEO Ea este profesoara de matematică ucisă în atacul sângeros dintr-un liceu din SUA. Cristina Irimie era membră a comunității românești din Atlanta: ”Lasă în urmă un vid greu de înlocuit”

Martorii la conflictul adulților au declarat că părinții au folosit și materiale didactice precum cărți și caiete, pentru a se lovi. Se pare că și unii profesori au ajuns să fie loviți în agitația creată.

Citeste si: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Adrianei Iliescu, Eliza, este o tânără în toată firea. Cum arată la 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Polițiștii i-au reținut pe adulții care au provocat bătaia și au deschis o anchetă în acest caz.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si