Clientii au putut observa, la unul dint televizoarele din local, un film pentru adulti necenzurat. La acea ora, in restaurant se aflau si copii.

„Totul a durat aproximativ o ora. La un moment dat i-am cerut chelneritei sa schimbe programul, dar aceasta mi-a ras in fata si a lasat filmul sa ruleze inca jumatate de ora. La ora respectiva, in restaurant erau aproximativ 10 persoane, printre care si doi copii”, a aratat barbatul care a trimis fotografiile.

Contactati telephonic de jurnalistii publicatiei Monitorul de Suceava, administratorii restaurantului au ramas stupefiati sa auda despre o astfel de reclamatie. Acestia au precizat ca vor viziona inregistrarile video de pe camerele de supraveghere si daca reclamatia se va adeveri vor lua masuri drastice impotriva angajatului care nu a schimbat programul.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Zeci de șoferi și-au găsit mașinile vandalizate într-o parcare din Capitală. Un necunoscut le-a scrijelit pe capote același mesaj- antena3.ro

Citeste si: Autoritățile au trimis un elicopter în localitatea Țăndărei. Peste 200 de polițiști și jandarmi au descins în mai multe case- wowbiz.ro

Pe de alta parte, administratorii stabilimentului din Siret nu exclud nici faptul ca totul sa fie doar o razbunare din partea vreunei persoane.

„Poate fi o inscenare pentru ca e un televizor smart si filmul respectiv putea fi pus de pe un telefon mobil.

Credem ca e inscenare, o incercare de a arunca in noi cu noroi, mai ales ca functionam de 25 de ani si e pentru prima data cand avem o astfel de reclamatie”, au aratat cei care se ocupa de afacere.

Sursa foto: Monitorul de Suceava
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si