Close sidebar
Close sidebar

Au mers sa serveasca masa la restaurant, dar nu se asteptau sa vada asa ceva! “Erau si copii de fata”

Intr-un restaurant din Siret, masa de pranz s-a desfasurat intr-o ambianta … aparte.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Clientii au putut observa, la unul dint televizoarele din local, un film pentru adulti necenzurat. La acea ora, in restaurant se aflau si copii.

„Totul a durat aproximativ o ora. La un moment dat i-am cerut chelneritei sa schimbe programul, dar aceasta mi-a ras in fata si a lasat filmul sa ruleze inca jumatate de ora. La ora respectiva, in restaurant erau aproximativ 10 persoane, printre care si doi copii”, a aratat barbatul care a trimis fotografiile.

Citeste si: Data la care urmează să fie virați banii pentru bursele elevilor aferente lunilor septembrie şi octombrie: Banii vor fi virați direct pe carduri- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Imagini rare cu Pământul din spațiu: Canale de maree au lăsat dâre adânci printre insulele preferate de pirați din Bahamas- antena3.ro

Contactati telephonic de jurnalistii publicatiei Monitorul de Suceava, administratorii restaurantului au ramas stupefiati sa auda despre o astfel de reclamatie. Acestia au precizat ca vor viziona inregistrarile video de pe camerele de supraveghere si daca reclamatia se va adeveri vor lua masuri drastice impotriva angajatului care nu a schimbat programul.

Pe de alta parte, administratorii stabilimentului din Siret nu exclud nici faptul ca totul sa fie doar o razbunare din partea vreunei persoane.

„Poate fi o inscenare pentru ca e un televizor smart si filmul respectiv putea fi pus de pe un telefon mobil. Credem ca e inscenare, o incercare de a arunca in noi cu noroi, mai ales ca functionam de 25 de ani si e pentru prima data cand avem o astfel de reclamatie”, au aratat cei care se ocupa de afacere.

Sursa foto: Monitorul de Suceava
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI