Un grav accident rutier, petrecut pe DN15, în Mureș, a ucis doi soți. Aceștia se întorceau de la un control medical când s-a întâmplat tragedia, potrivit informațiilor transmise de observatornews.ro.

Au murit împreună, într-un accident rutier, în Mureș

Tragedia a avut loc în localitatea Stânceni, pe DN15, în Mureș. Cei doi soți, în vârstă de 79, respectiv 75 de ani, au murit într-un grav accident rutier.

Mașina condusă de soț a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de un TIR care, potrivit primelor informații, circula regulamentar. 

Citește și: Două polițiste din Suceava au fost prinse în timp ce vindeau alcool din camera de corpuri delicte. Opt angajați ai statului au fost reținuți pentru delapidare

Se pare că accidentul s-a produs după ce bărbatului i s-a făcut rău la volan și a pierdut controlul autoturismului.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la nuntă! Ce i-ar fi făcut să se despartă atât de repede- wowbiz.ro

Citeste si: A murit legenda muzicii bossa nova, Sergio Mendes. Toată lumea îl cunoștea pentru hitul „Mas Que Nada”- antena3.ro

Autoritățile au ajuns de urgență la locul tragediei. Echipajul medical a fost nevoit, din păcate, să declare decesul celor doi soți, care au pierit pe loc în urma impactului.

"Accident rutier produs între un autocamion şi un autoturism pe DN 15, între localităţile Stânceni şi Ciobotani. Din nefericire, în urma impactului sunt două victime pentru care nu s-a mai putut face nimic, acestea au suferit leziuni incompatibile cu viaţa şi au fost declarate decedate de către personalul medical de pe ambulanţă", a transmis ISU Mureş.

Citește și: Oameni amenințați cu pistolul, într-un parc din Satu Mare. Un bărbat a creat panică după ce a scos o armă și a îndreptat-o spre mulțime

Destinul nefast le-a adus sfârșitul după ce aceștia se întorceau de la un control medical. 

Șoferul TIR-ului a fost testat cu aparatul etilotest. Rezultatul indica o valoare negativă. În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si