Scandalul continuă în Sectorul 1! Chiar dacă numărătoarea voturilor s-a încheiat iar George Tuță a fost declarat câștigător, lupta pentru primăria sectorului pare că încă nu s-a încheiat.

Dominic Fritz, primarul care tocmai a câștigat un al doilea mandat la Timișoara, spune că este de partea lui Clotilde Armand și că cere alături de colega sa de partid renumărarea voturilor.

Citește și: Clotilde Armand, hotărâtă să ducă până la capăt lupta pentru Sectorul 1! Cum vrea să dovedească că merită în continuare să aibă scaunul de primar

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

dominic fritz, presedinte usr, primar timisoara, clotilde armand, alegeri 2024

Clotilde Armand 

[Sursa foto: Facebook ]

Dominic Fritz, de partea lui Clotilde Armand în lupta pentru Sectorul 1

Dominic Fritz spune că au existat cazuri de procese verbale greșite în toată țara, drept pentru care a solicitat renumărarea voturilor și în Sectorul 1 al Capitalei. Cu această ocazie, edilul Timișoarei a făcut un apel public la Marcel Ciolacu, pentru ca aceste alegeri să nu fie transformate într-o luptă între partide.

„Am cerut renumărarea voturilor împreună cu colega mea, primărița sectorului 1, Clotilde Armand. Miza acestor zile nu este viitorul primar al Sectorului 1 sau al Sectorului 2. Miza acestor zile este viitorul democrației românești.
Deja sunt 2.000 buletine de vot care apar la totalul voturilor, dar sunt necontorizate nici la voturi nule, nici la candidați.

Iar domnul Tuță reclamă victoria cu 500 voturi avans.
Nu Clotilde Armand a votat de 2.000 de ori, ci cetățenii sectorului 1 au votat de 2.000 de ori. De 2.000 de ori cineva s-a trezit, s-a îmbrăcat, a stat la coadă să voteze, a pus o ștampilă pentru că a zis: „Eu vreau să decid cine va fi primarul acestui sector”. Și de 2.000 de ori domnul Tuță spune nu mă interesează, nu mai numărăm.

La patru zile după vot încă nu știm care este rezultatul pentru că unora le este frică să ne mai uităm încă o dată unde au pus cetățenii ștampila.

Peste tot în țară se întâmplă să fie procese verbale greșite, din intenție sau din neatenție. Și peste tot în țară, acolo unde se descoperă o neconcordanță în procesul-verbal, se numără din nou. Doar la București, nu.
Fac un apel la domnul Ciolacu, liderul PSD, liderul partidului din care provine președintele AEP și probabil candidatul la președinția României, deci un om care s-ar putea să jure într-o zi că va apăra Constituția României, să ia în serios această problemă. Nu transformați această miză într-o luptă între partide!
În Timișoara și în București au murit oameni luptând pentru democrație, pentru o țară în care fiecare vot contează, pentru libertate. Și astăzi noi, generația care profită de această jertfă din 1989, avem o responsabilitate să apărăm această moștenire”, a scris Dominc Fritz, în cadrul unei postări pe Facebook. 

Citește și: Nicușor Dan, planuri mari pentru București. Ce realizări vrea să bifeze până la sfârșitul anului: "Va fi un etalon"

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

dominic fritz, presedinte usr, primar timisoara, clotilde armand, alegeri 2024

Dominic Fritz 

[Sursa foto: Facebook ]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si