Close sidebar
Close sidebar

Au plătit sume uriașe pentru casele în care stau, dar zilnic regretă acest lucru! Cum și-au bătut joc dezvoltatorii imobiliari de cei care s-au îndatorat la bănci să-și cumpere case!

Datori la banci pentru casele mult visate, romanii care sperau sa traiasca pe picior mare duc o lupta cu noroaiele!

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

In cartierele in care dezvoltatorii n-au mai turnat asfalt pe drumuri, e jale! Pana la primavara, tot asa va fi, cred cei care blesteama ziua in care au platit chiar si 150 000 de euro pentru un apartament. Situatiile in care dezvoltatorii ridica blocurile si dispar sunt tot mai dese in conditiile in care autoritatile ii lasa.

Intr-o zona scumpa, aproape de renumitele plaje ale statiunii Mamaia Nord, se inalta cel mai nou ansamblu rezidential din zona de lux a litoralului.

Desi metrul patrat costa intre 1 700 si 2 700 de euro, imaginea cartierului e departe de a fi una a luxului!

Drumurile de aici sunt scufundate in apa iar localnicii au fost nevoiti sa-si faca un pod din paleti de lemn pentru a trece de pe un trotuar pe altul. 08.46

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Proprietarii au platit chiar si 150 000 de euro pentru un apartament.

Dupa fiecare ploaie, regreta.

Constienti de situatia nefireasca, sefii santierelor unde inca se lucreaza incearca sa dreaga problema din mers: la vederea camerei, au redirectionat cateva utilaje care au aruncat pietris si moloz pe drumul ciuruit de gropi pline cu apa.

Daca nu ai un excavator sau un utilaj greu poti sa treci pe strada asta? Ooo, trebuie sa te imbraci in scafandru si asa razbesti pana la capat, ca altfel de ineci.

Iti trebuie si tub de oxigen, aici, in zona asta!

Alt cartier rezidential, aceeasi situatie.

"Vara a trebuit sa vidanjam in fiecare zi. Dar cand ati dat bani pe propietatea aceasta ce v-au zis? Ca urmeaza sa avem canalizare, asfaltat, intr-un an... Si au trecut 3. Au trecut 3!", spune un proprietar de aici.

Viata perfecta din planurile dezvoltatorilor e un calvar pentru cei care si-au cumparat locuinte pe bani grei si au primit in schimb promisiuni.

Grijile celor care si-au dat seama ca au fost pacaliti sunt cel mai des legate de noroaie.

Rar se intampla ca dezvoltatorii sa se mai preocupe de soarta clientilor dupa ce se vad cu banii in cont.

Cei mai multi uita ca in planurile de constructie au promis sa construiasca si drumurile de acces.

Proprietarii nu fac plangere si afaceristii scapa astfel de o cheltuiala in plus.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI