In jurul pranzului, masina mortuara a intrat pe ultia copilariei Stelutei, vasluianca de 47 de ani, care si-a gasit sfarsitul in Amatrice.

„Ne doare sufletul parca e copilul nostru. Era o fata frumoasa, curata, buna la suflet, ajuta pe toata lumea”, spune o vecina.

„Pacat! Avea viata inainte, trebuia sa mai traiasca si sa faca lucruri bune. Dumnezeu sa o odihneasca in pace!”, spune o alra localnica.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Intr -o liniste nefireasca, portile casei parintesti s-au deschis larg, iar sicriul a fost purtat pe brate de nepoti. Barbati in toata firea, nu si-au putut stapani lacrimile Steluta le-a fost tuturor prietena de nadejde, sora mai mare, mama.

„Foarte mare tragedie. Sa ne fereasca Dumnezeu de asa ceva. S-a dus sa munceasca. Parintii sunt batrani. I-a ajutat mereu. S-a intors sa munceasca si sa faca ceva pt familie”

Femeia nu era casatorita. Parintii, sora si nepotii erau averea ei. Ii ajuta pe toti asa cum purtea. Vara aceasta a venit in tara pentru o scurta vacanta. Nu isi vazuse rudele de patru ani. Ca un facut, femeia a avut grija ca inainte de plecare sa lase totul aranjat la mormintele familiei.

Alte sase trupuri neinsufletite ale romanilor morti in cutremurul din Italia au ajuns astazi la familiile din tara.
In Peninsula mai sunt 6 raniti si aproape 30 de romani in taberele de ingrijire a sinistratilor. In Italia a ajuns astazi si premirul Dacian Ciolos, dar si ministrul Muncii pentru funeraliile organizate de oficialitati in aceasta seara.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si