Cadavrele au fost gasite unul langa altul, in masivul Diableret, din sudul Elvetiei.

Langa ele au fost descoperite rucsacuri, o carte si un ceas.

Directorul complexului turistitc Glacier 3000, Bernard Tschannen, a declarat ca trupurile au fost gasite joi.

“Erau un barbat si o femeie care purtau haine din ultimul Razboi (Mondial – n.r.)”, a spus Tschannen. „Gheata i-a pastrat perfecte, iar lucrurile lor intacte”, a adaugat el, precizand ca, probabil, cuplul a cazut intr-o crevasa.

Autoritatile vor face teste ADN pentru a stabili cu certitudine identitatile celor doi, insa cotidianul elvetian Le Matin a citat-o pe Marceline Dumoulin, care crede ca cei doi sunt parintii ei, disparuti pe 15 august 1942.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Marcelin Dumoulin, un porducator de pantofi in varsta de 40 de ani, si sotia sa Francine, o profesoara in varsta de 37 de ani, au plecat din satul lor, Chandolin, pentru a-si duce vacile la pascut in munti.

Ei nu s-au mai intors, iar autoritatile i-au cautat timp de doua luni, fara succes. in cele din urma, cei sapte copii ai lor – cinci baieti si doua fete – au fost dusi in orfelinate.

" Ne-am petrecut intreaga viata cautandu-i, fara incetare. Nu am crezut niciodata ca vom putea sa le oferim inmormantarea pe care o merita', a declarat Dumoulin, care avea patru ani cand parintii ei au disparut.
 

Citeste si: Ce a declarat Dan Voiculescu la iesirea din puscarie: "Mi-au fost furati trei ani din viata pe care nu mi-i mai da nimeni"- Pe cine considera el vinovat pentru perioada de detentie

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si