Close sidebar
Close sidebar

Au plecat sa isi duca vacile la pascut si nu s-au mai intors niciodata! Unde au fost gasite trupurile neinsufletite ale unui cuplu disparut de 75 de ani

Ramasitele unui cuplu care a disparut in Alpi, in urma cu 75 de ani, au fost gasite intr-un ghetar din Elvetia, care a inceput sa se topeasca, relateaza AFP. Trupurile neinsufletite ale celor doi au fost pastrate intacte in gheata, scrie presa locala, precizand ca descoperirea pune capat la decenii de incertitudine pentru cei sapte copii ai cuplului.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cadavrele au fost gasite unul langa altul, in masivul Diableret, din sudul Elvetiei. Langa ele au fost descoperite rucsacuri, o carte si un ceas.

Directorul complexului turistitc Glacier 3000, Bernard Tschannen, a declarat ca trupurile au fost gasite joi.

“Erau un barbat si o femeie care purtau haine din ultimul Razboi (Mondial – n.r.)”, a spus Tschannen. „Gheata i-a pastrat perfecte, iar lucrurile lor intacte”, a adaugat el, precizand ca, probabil, cuplul a cazut intr-o crevasa.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

Autoritatile vor face teste ADN pentru a stabili cu certitudine identitatile celor doi, insa cotidianul elvetian Le Matin a citat-o pe Marceline Dumoulin, care crede ca cei doi sunt parintii ei, disparuti pe 15 august 1942.

Marcelin Dumoulin, un porducator de pantofi in varsta de 40 de ani, si sotia sa Francine, o profesoara in varsta de 37 de ani, au plecat din satul lor, Chandolin, pentru a-si duce vacile la pascut in munti.

Ei nu s-au mai intors, iar autoritatile i-au cautat timp de doua luni, fara succes. in cele din urma, cei sapte copii ai lor – cinci baieti si doua fete – au fost dusi in orfelinate.

" Ne-am petrecut intreaga viata cautandu-i, fara incetare. Nu am crezut niciodata ca vom putea sa le oferim inmormantarea pe care o merita', a declarat Dumoulin, care avea patru ani cand parintii ei au disparut.


 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI