Clienţii unui magazin din Kuweit au avut parte de o surpriză de-a dreptul neplăcută. Un magazin din care ei îşi făceau cumpărăturile vindea peşte "cosmetizat". Peştele, care era stricat, fusese împrospătat cu ochi de plastic.

Magazinul, specializat în vânzarea de peşte, a fost închis de autorităţi după ce s-a descoperit că proprietarii lipeau pe peşti ochi bulbucaţi din plastic.

Scopul? Să-i facă să pară mai proaspeţi.

Gradul de prospeţime al unui peşte poate fi judecat după ochii acestuia. Cu cât albul ochilor este mai clar, cu atât peştele este mai proaspăt.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Astfel de cazuri erau des întâlnite în astfel de state, mulţi clienţi lăsându-se păcăliţi de aceste "trucuri"

Potrivit unui raport din iulie 2018, publicat de Organizaţia pentru Mâncare şi Agricultură (OMA) a ONU, aproximativ 35% din peştele prins nu este consumat niciodată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si