Kaitlin Clayton, 18 ani, și Dylan Doherty, 21 de ani, din Southport, au devenit părinții lui Archie în urmă cu cinci luni. De atunci, s-au mutat împreună pentru a începe noua viață ca familie.

Au rămas fără casă după ce Kaitlin a răspuns unui mesaj

În căutarea unei case perfecte, Kaitlin a petrecut mult timp pe internet, în special pe site-urile agenților imobiliari și pe alte site-uri de închiriere de proprietăți.

În cele din urmă, a apelat la Facebook Marketplace.

Citeste si: O mamă și fiul ei au fost găsiți drogați la volan, în aceeași seară

Femeia a spus că a trimis mesaje și a comentat la mai multe reclame pentru apartamente care i se păreau potrivite familiei ei, dar apoi a găsit un mesaj pe Facebook de la un bărbat care a spus că ar putea avea ceva potrivit pentru ea. Entuziasmată, tânăra a răspuns la mesaj și a mers să vadă apartamentul împreună cu un prieten.

În acea zi, aceasta a plătit 250 de lire sterline și o "taxă pentru animale de companie" de 50 de lire sterline, pentru care a primit o chitanță scrisă de mână, precum și una prin e-mail.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

" Eram atât de entuziasmați să ne mutăm. Aveam un nou-născut și am muncit atât de mult pentru a obține acest apartament", a spus ea.

Totul s-a schimbat și entuziasmul a devenit mai curând îngrijorare, pe măsură ce data stabilită pentru mutare se apropia. 

În tot acest timp, femeie a mai cheltuit sute de lire pe obiecte pentru noua locuință, iar bărbatul de pe Facebook a dispărut dintr-odată.

Citeste si: Au petrecut cu mumia veche de 2000 de ani

În ziua în care ar fi trebuit să se mute, bărbatul i-a trimis un mesaj lui Kaitlin, în care îi spunea că din cauza unei" probleme cu apartamentul" nu se vor putea muta.

Kaitlin a realizat ce s-a întâmplat și faptul că totul este o farsă după ce prietenul său i-a arătat postări ale oamenilor cu privire la acel bărbat, fapt care i-a dat de înțeles că el asta practică. 

" Acum a trebuit să ne mutăm înapoi în casele părinților noștri, după ce am fost lăsaţi aproape fără adăpost.  Nu avem prea multe acum. Am muncit din greu pentru banii aceia și cineva ni i-a luat pur și simplu, cineva căruia pur și simplu nu-i pasă de nimeni", se plânge tânăra mamă, potrivit  The Mirror.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si