Close sidebar
Close sidebar

Au rămas fără adăpost în pragul sărbătorilor după ce casa le-a fost mistuită de flăcări

Casa unei familii cu patru copii, distrusă de un incendiu, la Secuieni, județul Neamț.

Diana Bostan,

Incendiu Secuieni, județul Neamț

[Sursa foto: istockphoto]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Casa unei familii cu patru copii din comuna Secuieni a fost distrusă de un incendiu în urma căruia au ars acoperişul şi bunurile aflate în interiorul locuinţei, potrivit Agerpres.

O familie cu patru copii a rămas pe drumuri

„La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat, cu flacără deschisă, la o casă cu posibilitatea propagării la anexele gospodăreşti şi la o altă casă dintr-o gospodărie învecinată. Forţele de intervenţie au stins incendiul în urma căruia au ars acoperişul şi bunurile materiale aflate în interiorul locuinţei (obiecte de mobilier, materiale textile,  articole de îmbrăcăminte, documente", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Citeste si: Incendiu devastator la Jina, în județul Sibiu. O casă a fost cuprinsă de flăcări

Cauza incendiului este un coș de fum neprotejat

Purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa, a declarat, marţi, că la intervenţia de stingere a incendiului au participat pompierii voluntari din localitate şi pompierii militari ai Detaşamentului Roman.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza coşului de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile, conform Agerpres.

Citeste si: VIDEO|Incendiu mare lângă București, la un depozit de materiale reciclabile. A fost emis mesaj RO-Alert

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI