Greul cel mare cade pe baiat. Cu obrajii inecati in lacrimi,  renuntat la scoala

Ursu Elena: am ramas cu cinci copii, trebuie sa ma duc sa muncesc si zi si nooapte sa pot sa ii intretin, in urma mea se descurca saracii si se descurca si fac mancare.

Casa in care locuiesc cele sase suflete a fost ridicata de barbat, insa nu a mai avut cine sa o termine.
Cand ploua, apa balteste in lutul de pe jos.

Femeia si copilasii locuiesc cu totii intr-o camera. Acolo dorm, acolo mananca, acolo fac baie, acolo invata.

"Sunt cinci copii ii pun pe toti pe un pat, doi se culca aici, trei si cu mine acolo. Ia uitati in ce situatie a ramas casa dupa ce a murit sotul meu..eu nu mai am posibilitate sa fac nimic".

In urma acidentului de acum doi ani, a murit si cumnatul femeii. In urma lui a mai ramas o femeie cu alti trei copii minori.

Ursu Mihaela: Are doi ani de zile de cand nu stim nimic, nu ne-a venit o citatie, nu a venit politia la fata locului sa ne ia o declaratie, nimic, deci noi absolut, in doi ani de zile, noi nu stim nimic de moarte lor, au ramas opt copii

Cele doua mame singure s-au ambitionat si lupta cu saracia.
Culeg catina si ciuperci din padure si merg sa le vanda la piata. Asa mai castiga un ban pentru cei mici, ca sa le poata pune ceva pe masa.

Un sprijin pentru cele doua mame vaduve, este si bunica.

Cel care a produs accidentul, in care cei doi barbati au mutit, nu le-a ajutat cu nimic pe cele doua femei.

Elena Ursu: "A plecat in Spania, a plecat in strainatate, pe el nu l-a interesat ce s-a intamplat in urma lui, ca a omorat doi oameni".


Cel mai mare baiat al femeii are 12 ani. Denis e cel care a ramas stalpul casei. Din cauza saraciei a abandonat scoala si a hotarat sa isi ajute mama.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Chinul si dorul de tata al copilasilor o lasa fara vlaga pe mama, care in fiecare zi isi minte copiii, ca tatal e plecat dupa flori si ca se va intoarce acasa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si