Au tacut o vara intreaga si s-au imprumutat pe unde au apucat. Ajunsi in pragul disperarii, salvamarii din Navodari rup acum tacerea. Spun ca nu si-au mai primit salariile din luna iunie.

Cate plati ati primit in aceasta vara?
Una singura, un singur avans, pe doua saptamani.
Am primit 975 de lei pentru 2 saptamani de munca.

Am un sef pe nume Marian Raicu. Am indraznit sa-l intreb de salariu si mi-a spus sa predau echipamentul si sa plec acasa.


Superiorilor nu pare sa le pese ca salvatorii au muncit toata vara gratis. Asta desi isi risca zilnic vietile, pentru a-i scoate din apa pe turistii inconstienti.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Programul de la 07.30- 20.00 seara. Am avut interventii mai mari aici, in zona asta, o fetita era sa se inece. Am fost 4 baieti care am sarit in apa si am salvat copilul. Nimeni de pe mal nu s-a bagat dupa ele, decat noi"

"Toata vara si-au pierdut-o aici si acum sa nu-I platesti, nu se poate. Mi se pare ca este un abuz.

Sunt aici, striga, ii atentioneaza pe turisti: Bai, nu te duce, ai grija"

Conform legii, firma care asigura serviciile salvamarilor pe plajele din Navodari  primeste bani de la bugetul local. Demult insa nu a mai fost virata vreo suma din partea autoritatilor locale. Ieri, insa,  dupa ce reporterii Kanal D au ajuns la primarie, s-a produs instant minunea:

Dinicu Constantin, sef serviciu adiministrativ Primaria Navodari:

"Plata a fost facuta astazi. Termenul de plata este de 30 de zile, deci domnul a emis factura tarziu"

Teoretic, salariile salvamarilor pe lunile iulie si august le vor intra in conturi maine.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si