-De trei zile, domnule, de trei zile de cand stam cu el in casa!!! Nu putem sa mergem cu mortul la groapa! Si cand am fost la primar acasa, da' mai puteti astepta 2-3 zile ca mai avem niste oameni de deszapezit!

- Doamna, cum e posibil asa ceva? Pai, cum e posibil... Intrebati primarul.

-Noi nu putem sa mergem la cimitir sa ne ingropam crestineste ruda.



Poate mai dureroasa decat pierderea e bataia de joc: din cauza autoritatilor care n-au miscat un deget, de 3 zile oamenii stau cu mortul pe masa!

- L-am anuntat din timp! Trebuia din timp... Nu vreti sa stiti cate telefoane am dat de dimineata... Da, doamna, trimitem excavatorul, trimitem nu stiu ce si cand ne-am dus nu era nimeni!

Oamenii ne maturisesc ca au apelat la sprijinul primarului. Raspunsul primit de la edil a fost mai aspru ca gerul de afara, spun acestia.

Sotia decedatului- Si ne-a spus ca putem sa-l mai tinem inca doua, trei zile pana cand desfunda drumul...

Cu ce-o fi gresit raposatul de trag ai lui ramasi pe pamant?!

- Nu stiu domnul primar ce face... L-am sunat azi dimineata de nu stiu cate ori...


Am incercat si noi sa rezolvam problema oamenilor! Ne-am dus glont la sediul primariei din Corbu sa vorbim cu primarul, dar edilul avea treburi mai importante!

Fiindca in autoritatile locale n-am putut sa ne punem nadejdea, am sunat mai sus!

Presedintele consiliului judetean -  Eu n-am voie, dar o sa trimit utilajele mele care sunt pe drumuri comunale... Ele n-au cum... O sa vina un utilaj de-al meu sa intervina! Rugaminte: sa-mi trimita un mesaj exact cu traseul, unde trebuie sa ajunga.
 

Cu un simplu apel telefonic, problema a fost rezolvata in cateva zeci de minute!

Autoritatile au trimis in teren peste 300 de utilaje pentru deszapezire, dar acestea nu au facut fata...

Si acest biet om traieste o drama! L-au napadit lacrimile, cand si-a dat seama ca nu mai vede pe geam decat intuneric. Troienele de peste 10 metri inaltime i-au inghitit casa.

- Va vine sa plangeti… aveti nevoie de ajutor? Nu, nu.. Lasati, ca…ne descurcam, suntem in putere, suntem tineri…

Oamenii spun ca mai bine de jumatate de secol nu au mai trait asa o iarna,. Zapada este atat de mare incat acopera complet casele oamenilor

Drumul judetean care leaga localitatile Vadu si Corbu au fost, intr-un final, deszapezite cu ajutorul unei freze, dar strazile laturalnice sunt in continuare blocate. Singurii care le curata sunt bietii localnici.  




Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si