Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Galati, Gabriela Costin, a declarat, marti, ca politistii s-au sesizat in cazul unui barbat care lucreaza la o societate de la marginea municipiului Tecuci si care a fost muscat de patru caini.

"Este vorba despre un barbat care lucreaza ca paznic la o societate comerciala de la marginea orasului Tecuci, punctul de lucru fiind inchis. El intrase la munca la ora 8.00

si din primele cercetari reiese ca a fost muscat de patru caini ciobanesti, fiind gasit de un coleg in jurul orei 10.00. Se cunoaste cine este proprietarul cainilor; acesta detine un teren in vecinatate”, a declarat Costin.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Barbatul a fost adus in stare grava la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalulului Municipal din Tecuci.

"A fost adus la spital la ora 10.45, un pacient, de 49 de ani, din localitatea Cosmesti, cu plagi multiple dupa ce a fost muscat de niste caini la periferia municipiului Tecuci. Victima prezinta plagi multiple pe toata suprafata corpului si era in soc hemoragic, traumatic si psihic cand a ajuns la noi", a spus Claudiu Zara, managerul Spitalului din Tecuci.

Intre timp, barbatul a fost preluat cu un elicopter SMURD si transferat la Spitalul Judetean de Urgenta din Galati, prezentand rani multiple la fata, la maini si picioare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si