Close sidebar
Close sidebar

Au trecut 12 ani de la accidentul in care Carmen Paunescu i-a omorat intreaga familie, dar Silvia inca mai poarta pe fata urmele tragediei

Silvia a trecut cu greu peste tragedia in care si-a pierdut intreaga familie - parintii si sora - dar acum este fericita alaturi de sot si de copii.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Pe 31 iulie 2004, Carmen Paunescu, sotia lui Adrian Paunescu, provoca un accident rutier in care isi pierdeau viata trei membri ai familiei Burlan, care se intorceau din vacanta, de la Herculane. Doar Silvia, 15 ani atunci, a scapat ca printr-un miracol din tragedie, fiind operata de mai multe ori.

Cum Silvia s-a inteles pana la urma cu Carmen Paunescu, alaturi de care a venit de mana la proces, instanta a tinut cont de acest aspect, asa ca nevasta poetului a primit doar doi ani cu suspendare. In plus, Carmen a avut grija financiar- ani buni- de viata Silviei, ajutand-o mereu, lucru recunoscut de toata familia victimei.
Dupa ce s-a casatorit si s-a stabilit in Slatina, Silvia a si nascut doua fete, acum doi ani angajandu-se la o cunoscuta agentie de turism. In ciuda faptului ca a depasit tragedia care i-a marcat existenta, Silvia inca mai are pe fata urmele groaznicului accident, asa cum se observa dintr-o fotografie realizata recent de tanara in vacanta petrecuta la mare alaturi de familie.

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI