Close sidebar
Close sidebar

Au trecut noua luni de la incendiul din Colectiv. Patriarhia Romana va oficia sambata o slujba de pomenire pentru victimele tragediei

Slujba de pomenire va fi oficiata sambata, in fata fostului club Colectiv, incepand cu ora 14.00 de catre un sobor de preoti delegati de Arhiepiscopia Bucurestilor, a anuntat Patriarhia Romana.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Slujba de pomenire va fi oficiata sambata, in fata fostului club  Colectiv, incepand cu ora 14.00 de catre un sobor de preoti delegati de Arhiepiscopia Bucurestilor, a anuntat Patriarhia Romana.

Incendiul a izbucnit in noaptea de 30 octombrie 2015, in timpul unui concert al trupei Goodbye to Gravity.

Biserica Ortodoxa Romana a fost a fost aspru criticata, pentru ca, desi trecusera cateva zile de la tragicul incendiu, niciun preot nu a venit la locul incidentului.

Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Mii de oameni au adus lumanari, flori si au tinut momente de reculegere in memoria celor ucisi de flacari, in zilele de dupa incendiul in care si-au pierdut viata 64 de persoane.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI