Close sidebar
Close sidebar

Au ucis un batran de 76 de ani din Botosani pentru a-i fura un curcan. Autorii faptei si-au primit pedepsele

Doi dintre cei trei tineri din Botosani care au ucis un batran in varsta de 76 de ani pentru a-i fura un curcan si mai multe pachete de carne au fost condamnati joi.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Marius Suhnea (26 de ani) si Daniel Vasile Coneaga (15 ani), care in luna noiembrie a anuluit trecut au intrat in curtea unui batran si l-au batut pentru a-i fura un curcan si mai multe pachete de carne, au fost condamnati joi la 12 ani de inchisoare, respectiv intrernarea intru-un centru educativ pentru doi ani, pentru savarsirea infractiunii de talharie urmata de moartea victimei.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

La talharie a participat si un al treilea tanar, Ionel Badalache, care va fi judecat in alt dosar, relateaza botosaninews.ro. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI