Scenele stanjenitoare sunt filmate imediat dupa ce preotii au terminat slujba si s-a trecut la impartirea pomenilor. Smerenia a fost data uitarii, iar pelerinii si-au aruncat vorbe grele si s-au apucat sa isi dea coate ca sa puna mana pe cate o punga  in care erau doua mere si o felie de cozonac.

Inainte de acest episod, credinciosii isi faceau cruci, inaltau rugi fierbinti spre cer si rosteau in gand dorinte, in timp ce sarutau racla in care e pastrat...

dintele Sfantului Ioan Gura de Aur. Moastele se afla in paraclisul Catedralei Mantuirii Neamului si astazi, in zi de praznic, au fost scoase din altar.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ioan Gura de Aur este cunoscut in ortodoxie ca un luptator impotriva preotilor care-si pierdusera calea, preocupati fiind sa stranga averi, nu sa isi ajute semenii. Credinciosii spun ca  sfantul  ar face minuni dupa moarte.

Cand va fi terminata si sfintita Catedrala Mantuirii Neamului, racla cu dintele Sfantului Ioan Gura de Aur va fi mutata in altarul sau, langa alte moaste.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si