Close sidebar
Close sidebar

Audieri cu scandal la Parchetul General! Fostul procuror DNA Mircea Negulescu a cerut ajutorul fortelor de ordine pentru a-l apara de jurnalisti

Audieri cu scandal la Parchetul General. Fostul procuror DNA Mircea Negulescu a sunat la 112 si a cerut politistilor sa il apere de... jurnalisti!

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Fostul procuror venise sa dea explicatii cu privire la plangerea unei foste judecatoare...

"Nu puneti mana! Ce faceti, imi punet mana? Vreti sa ma talhariti? Ca nu inteleg! Nu va talhareste nimeni!Pai daca imi bagati mana in buzunar!"

Suparat ca jurnalistii il agaseaza cu intrebarile si se apropie prea mult de el, Negulescu suna la 112.  Se plange ca inca de la sosire a fost agasat. Asta dupa ce si el scosese telefonul sa ii filmeze pe reporteri.

"Considerati ca ati gresit cu ceva in vreun dosar instrumentat de dumneavoastra? Asta stabileste o instanta de judecata, nu eu"

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Fostul procuror DNA a fost chemat la Parchetul General pentru a fi audiat, dupa o plangere depusa de fosta judecatoare de la Sinaia, Ruxandra Popescu.

"Acuzatiile sunt de purtare abuziva, influentarea declaratiilor martorilor"

"Ati fabricat dosare penale, domnule Negulescu? Nu dau nicio declaratie! De ce? Va rog frumos nu ma atingeti ca sa pot sa merg!"

"Ce v-au facut colegii nostri? nu dau niciun fel de declaratii!"

Magistratul Ruxandra Popescu a fost judecat in dosarul primarului din Sinaia, instrumentat de fostul procuror Mircea Negulescu. A fost condamnata de Curtea de Apel Ploieti la patru ani de inchisoare cu suspendare, insa decizia nu este definitiva.

"…S-au facut presiuni asupra martorilor sa dea declaratii false.

O parte din martori si-au schimbat declaratia in fata instantei asta am vazut cu totii! Au declarat altceva fara de ….si multi au spus ca acest procurer Negulescu i-a obligat sa declare anumite lucruri pe care ei nu au dorit!"

Pe numele fostului procuror exista acum mai multe plangeri. Una dintre ele este facuta de Vlad Cosma, fiul fostului presedinte al consiliului judetean Prahova. Conform unor Inregistrari difuzate de Cosma, procurorul Negulescu ar fi incercat sa „inventeze dosare" unor importanti oameni politici si de afaceri.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI