Adina Iliescu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Familia tânărului susține că agenții de poliție l-ar fi bătut cu bestialitate

„Apar detalii noi în cazul tânărului de 30 de ani din Capitală, care a murit în urmă cu câteva zile. Medicii legiști au stabilit că bărbatul ar fi murit din cauza unei lovituri puternice la cap. Nu se știe până în momentul de față dacă intervenția polițiștilor, așa cum acuză familia, i-ar fi provocat moartea tânărului sau bărbatului i s-ar fi făcut rău.

Cert este că în organismul tânărului a fost găsit un adevărat cocktail de substanțe interzise.

Imaginile de pe camerele de supraveghere, surprinse în noaptea de 22 septembrie, în Sectorul 5 al Capitalei, îl surprind pe bărbat cum merge haotic pe stradă și semi-dezbrăcat. Imaginile îl surprind pe tânăr în timp ce se aruncă pe mai multe mașini și se rănește singur. Ce nu se vede pe aceste imagini este intervenția de imobilizare a polițiștilor. Potrivit unor surse din anchetă, nici măcar bodycam-urile agenților de poliție nu ar fi fost pornite în momentul în care aceștia au intervenit.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ei bine, vorbim despre o anchetă în desfășurare pentru că procurorii au deschis un dosar penal în rem. Asta înseamnă că până în momentul de față nimeni nu a fost pus sub acuzare, însă mai multe persoane au fost audiate. La Parchetul de pe lângă Tribunalul București vor fi aduși și mai mulți martori, care vor stabili și vor declara în fața oamenilor legii ce s-a întâmplat în seara respectivă.

De altfel, mai multe probe sunt aduse la acest dosar. Familia tânărului susține că polițiștii l-ar fi bătut cu bestialitate, l-ar fi izbit de mai multe ori de pământ și l-ar fi băgat în comă, ulterior acesta a încetat din viață.”, transmite Adina Iliescu, reporter Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si