Dupa ce in weekend s-a scris ca Aurel Tamas si Marieta ar fi divortat, artistul a facut lumina. Astfel, potrivit acestuia, nici vorba de divort, nici vorba de despartire. Aurel si Marieta formeaza in continuare un cuplu si nu intentioneaza sa se desparta. Cei doi sunt casatoriti din 1991 si au un baiat impreuna.

Citeste si: Aurel Tamas a vorbit despre divort! A spus tot adevarul despre relatia pe care o are cu sotia lui, Marieta: "Nu sunt un ciuri-buri sa-mi ridic poalele in cap! O sa va invit la cheful de divort"

”Daca dumneavoastra credeti ca am divortat e foarte bine, dar eu nu cred. Sincer, nu stiu cum a aparut stirea asta, eu apreciez cancanul de calitate, nu minciuna. Nu am divortat, nu sunt despartit. Viata mea privata e privata si sunt un om destul de asezat mental. Am un copil mare, nu sunt un ciuri-buri sa-mi ridic poalele in cap. Oricum nu e prima data cand se scrie ca eu divortez, au mai scris de vreo patru ori pana acum. De unii scriu ca au murit, de mine ca am divortat! O sa-i invit la cheful de divort. Am spectacole, sunt extrem de ocupat, asa ca nu am timp de astfel de prostii ”,a declarat pentru Click!, Aurel Tamas.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si