Tata Ila, așa cum era poreclit de apropiați, avea 92 de ani și era foarte apreciat pentru pălinca făcută în mod tradițional. Aurel Tămaș l-a văzut ca un al doilea tată, adevăratul său părinte murind în urmă cu aproximativ 20 de ani.

Totodată, Aurel Tămaș s-a declarat întristat de golirea satelor, fenomen care are loc odată cu stingerea, rând pe rând, a bătrânilor din vatră.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

"Eu am avut privilegiul de a-l cunoaște pe un om al satului românesc. A lăsat în urma dânsului o familie frumoasă. Tata a plecat cu vreo 20 de ani înaintea dânsului. Parcă regăseam vorba dulce, frumoasă a tatălui meu. (...) Oarecum am, așa, o durere sufletească pentru că pleacă bătrânii din vatra satului. Rămân casele goale", a spus Aurel Tămaș, la România TV.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si