Close sidebar
Close sidebar

Aurel Tămaș, devastat de durere! "A murit în prag de sărbători!"

Sărbătorile au fost mai amărui la gust pentru Aurel Tămaș. Îndrăgitul interpret de muzică populară a pierdut un prieten drag, care i-a fost aproape ca un al doilea tată.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tata Ila, așa cum era poreclit de apropiați, avea 92 de ani și era foarte apreciat pentru pălinca făcută în mod tradițional. Aurel Tămaș l-a văzut ca un al doilea tată, adevăratul său părinte murind în urmă cu aproximativ 20 de ani.

Totodată, Aurel Tămaș s-a declarat întristat de golirea satelor, fenomen care are loc odată cu stingerea, rând pe rând, a bătrânilor din vatră.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"Eu am avut privilegiul de a-l cunoaște pe un om al satului românesc.

A lăsat în urma dânsului o familie frumoasă. Tata a plecat cu vreo 20 de ani înaintea dânsului. Parcă regăseam vorba dulce, frumoasă a tatălui meu.(...) Oarecum am, așa, o durere sufletească pentru că pleacă bătrânii din vatra satului. Rămân casele goale", a spus Aurel Tămaș, la România TV.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI