Close sidebar
Close sidebar

Aurelian Preda va fi inmormantat la o manastire de calugari. Artistul a dus in ultima perioada o viata de pustnic la un lacas sfant din Constanta

Aurelian Preda a incetat din viata, marti seara, la o clinica privata din Viena, dupa ce, ani de zile, a luptat cu o maladie nemiloasa! Indragitul cantaret va fi adus, zilele acestea in tara, pentru a fi inmormantat la o manastire de calugari din Constanta.

Cornelia Ionescu,


DISTRIBUIE
acest articol

Inainte de muri, Aurelian Preda a avut cateva dorinte, pe care si le-a exprimat intr-o inregistrare oficiala. Una dintre ele a fost, conform apropiatilor, ca dupa deces sa fie dus la Manastirea Dervent.

“Putini stiu ca el era foarte atasat de acest loc si de oamenii de acolo! Problemele de sanatate care l-au incercat din greu in ultimii sapte ani i-au indrumat pasii spre spiritualitate, in care, practic, se si regasise. A stat o vreme si a dus o viata de pustic la Dervent, unde a si fost introdus in Ordinul Calugarilor, pentru ca aderase la stilul acela de a trai, la fel ca si barbatii cu straie preotesti. Din acest motiv, si in ultimele lui zile de viata, in Austria, a fost insotit de un reprezentant al lacasului sfant constantean, care l-a si impartasit inainte de moarte” ,  a povestit prietenul artistului, Dominik Marco, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Luni seara, Aurelian isi facuse si un testament, in care, in prezenta unui avocat, a vorbit despre viata sa si pe cine ar dori sa vada in ultimele clipe. “In momentele in care a inceput sa se simta rau, a realizat ca nu mai are mult de trait! Mi-a spus sa ii anunt fiica, pe Ana Maria, sa vina la Viena, si pe sora lui, pentru ca, daca Doamne Fereste se intampla ceva, ele sa il aduca acasa, in tara, si sa ii faca o inmormantare decenta la Manastirea Dervent.
Era constient si parea impacat cu gandul ca va muri”,
a mai spus Dominik.

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Surse apropiate familiei sustin ca Aurelian Preda ar fi vrut sa o aiba aproape pe fiica sa, Ana Maria, intrucat pe ea o iubea cel mai mult. Desi s-a spus despre el ca ar fi fost casatorit cu Marinela si ar fi avut trei copii, in realitate, se pare, el ar fi avut-o doar pe fata.

“Ana Maria era fiica lui, ceilalti doi copii Marinela ii avea cu un italian.
Insa, pentru Aurelian nu a contat, i-a considerat din familie dintotdeauna. Totusi, cand boala i-a invadat organismul, a cantaretul a preferat sa se desparta de femeie si sa stea retras, o buna perioada chiar la manastire”,
au dezvaluit persoane din preajma regretatului Aurelia Preda.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI