Close sidebar
Close sidebar

Aurelian Temişan este în doliu: ”Mă doare, sunt trist. Drum bun”

Aurelian Temişan este în doliu. A pierdut una dintre cele mai dragi persoane din viaţa sa. Mihai Lazăr, unul dintre cei mai buni prieteni de la Echipa Naţională de Fotbal a Artiştilor și-a pierdut soția.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    ”Sunt trist. După 30 de ani de prietenie, de bucurii trăite împreună, de nunți în familii și copii care au umplut de liniște, prin gălăgia lor și au împlinit familiile, mărindu-le și arătându-ne într-un fel viitorul, a venit momentul sumbru să ne despărțim de "mama" Naționalei de Fotbal a Artiștilor, soția Prietenului meu Mihai Lazăr... prietena mea, Sanda Lazăr.

    Citeste si: Doliu în lumea presei. A murit jurnalistul Valentin Gheorghiu

    Mă doare, ne doare. Drum bun Sanda, rămâi cu noi, în noi și în tot ce facem bun și frumos'', a scris Aurelian Temişan pe Facebook.

    Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

    Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

    Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

    Citeste si: Vedetă Kanal D, în doliu: ”Am o mare durere în suflet acum”

    Dan Andrei Aldea, fost lider al trupei Sfinx, a murit

    Doliu în lumea muzicii. Dan Andrei Aldea, fostul lider al formaţiei "Sfinx", a murit.

    Dan Andrei Aldea.  ”Ne-a părăsit marele muzician Dan Andrei Aldea! Drum lin către stele, Om Bun!”, a scris Nicu Alifantis, pe Facebook.

    Dan Andrei Aldea  s-a născut în 9 martie 1950, la Bucureşti. Absolvent al Liceul ui de muzică „George Enescu” din Bucureşti în 1968, a fost admis la Conservatorul „Ciprian Porumbescu”,undea a promovat la Secţia Vioară.

    Citeste si:   Celine Dion este în doliu. Mama artistei a murit

    Aldea a fost membru în formaţia Sfinx impunându-se ca lider al ei şi transformând-o în una dintre cele mai de succes formaţii româneşti de rock progresiv.

    Este considerat unul dintre cei mai creativi chitarişti român.

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI