Partida dintre Simona Halep și Ashleigh Barty va avea loc, vineri, 29 ianuarie în cadrul turneului demonstrativ de la Adelaide.

Simona Halep, constănţeanca de 29 de ani se apropie de finalul perioadei de carantină din Australia. Şi, la fel ca restul sportivilor care au fost izolaţi la Adelaide, va marca „eliberarea“ prin participarea în demonstrativul ”A Day at the drive”. 

Complexul ”Memorial Drive Tennis Club” din Adelaide va găzdui, vineri, un turneu demonstrativ la care vor participa nume grele din tenisul mondial.

Printre aceste vedete uriaşe s-a strecurat şi Irina Begu (79 WTA) din postura de partenera de antrenament a Simonei Halep. Şi Irina a fost inclusă în programul demonstrativului, urmând să joace, la finalul zilei de vineri, un meci de un set cu americanca Venus Williams (80 WTA, 40 de ani).

Citeste si: Care este valoarea premiilor puse în joc la Australian Open 2021

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Pentru publicul din România însă, meciul cel mai atractiv va fi cel în care Simona Halep (2 WTA) va înfrunta liderul mondial, Ashleigh Barty. Va fi pentru a doua oară când „Simo“ va debuta într-un sezon cu un duel cu australianca de 24 de ani. Şi în primul meci din 2019, Halep a jucat cu Barty, în turul I, la Sydney, pierzând atunci cu 4-6, 4-6.

Programul meciurilor din turneul demosntrativ este următorul:

De la ora locală 13.00 (04.30, ora României)

  • Novak Djokovici (Serbia), locul I ATP- Jannik Sinner (Italia), locul 36 ATP
  • Naomi Osaka (Japonia), locul 3 WTA- Serena Williams (SUA), locul 11 WTA

Citeste si: Simona Halep, pregătire pentru Australian Open. Fotografie din carantina anti-COVID

De la ora locală 19.00 (10.30, ora României)

  • Rafael Nadal (Spania), locul 2 ATP- Dominic Thiem (Austria), locul 3 ATP
  • Ashleigh Barty, locul I WTA- Simona Halep, locul 2 WTA

Va fi un singur meci demonstrativ

Fiecare jucător/jucătoare dispută doar un meci, cu supertie-break în caz de egalitate de seturi.

Irina Begu, locul 79 WTA, care a însoţit-o pe Simona Halep la Adelaide ca parteneră de antrenament, va juca şi ea în cadrul acestei competiţii, împotriva americancei Venus Williams, locul 80 WTA. Ele vor disputa un meci de un set, la finalul sesiunii de zi.

Partidele au loc cu spectatori în tribune, respecându-se regulile de distanţare puse în aplicare din cauza pandemiei de coronavirus. După acest turneu, jucătorii şi jucătoarele vor pleca la Melbourne, acolo unde vor participa la turneele dinaintea Australian Open.

Sursa: Adevărul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si