Austria, care a anunţat până în prezent peste 2.200 de contami

Citeste si: Dosar penal pentru abuz în serviciu şi zădărnicirea combaterii bolilor după ce membri ai conducerii Spitalului din Filiaşi şi-au îndeplinit defectuos atribuţiile în cazul pacientului confirmat cu coronavirus

nări şi şase decese de la izbucnirea epidemiei, a impus duminică restricţii dure deplasărilor populaţiei, interzicând adunările de peste cinci persoane.

Citeste si: Un virusolog german spune că fotbalul nu se poate relua înainte de anul 2021 din cauza pandemiei de Covid-19

Austria prelungeşte izolarea până la 13 aprilie

Viena a restabilit controalele la frontieră, a redus la minimum traficul aerian, a închis staţiunile de schi, şcolile şi majoritatea magazinelor.

Citeste si: Doi bărbaţi au fost reţinuţi de procurorii DIICOT Galaţi pentru trafic de droguri, după ce au vândut cannabis şi ecstasy

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

”Nu ar trebui să ne încetinim (eforturile). Trebuie să respectăm măsurile luate”, a îndemnat vineri, într-o conferinţă de presă Sebastian Kurz.

Austria prelungeşte izolarea până la 13 aprilie

La fel ca în Franţa, austriecii sunt autorizaţi să iasă din casă doar pentru a se duce la serviciu, la cumpărături de primă necesitate sau să ajute persoanele cele mai fragile.

Citeste si: Două persoane plasate în izolare la domiciliu, prinse vânzând legume și fructe în piață. Cum au fost pedepsite?

Deplasări scurte, în apropierea domiciliului, sunt autorizate, iar parcurile sunt în continuare deschise.

Persoanele care încalcă aceste reguli riscă o amendă de până la 3.600 de euro, iar restaurantele şi barutirle redeschise pot fi amendate cu până la 30.000 de euro.

În pofida acestor măsuri dure de izolare, numărul contaminărilor a crescut cu peste 20% în ultima zi, potrivit Ministrului Sănătăţii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si