Close sidebar
Close sidebar

Autoarea "anchetei paralele" a mortii Madalinei Manole, ignorata de avocatii familiei cantaretei! "Nu i-am dat importanta, nu stiu ce greseli putea sa descopere dansa"

Ancheta mortii Madalinei Manole si procesele care au urmat nu au tinut seama de concluziile expertului criminalist Mihaela Brooks, care in aceste zile prezinta concluziile unei anchete paralele.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

La 7 ani de la moartea Madalinei Manole, imprejurarile in care aceasta a decedat continua sa nasca intrebari. Cu cateva saptamani in urma, Mihaela Brooks, o romanca stabilita in Canada, a inceput sa prezinte pe un cont de Youtube, concluziile unei anchete paralele ale mortii Madalinei, la care au participat specialisti internationali, inclusiv care au lucrat la FBI. Desi pare o poveste de adormit copiii, lucrurile sunt cat se poate de serioase: Mihaela Brooks foloseste doar argumente stiintifice, pe care le coroboreaza cu date si fotografii din dosarul realizat de anchetatorii romani. Astfel, au iesit la iveala mai multe erori in desfasurarea anchetei, care daca ar fi fost scoase la iveala cand trebuia, ar fi rasturnat intregul caz.

Este un mister cum au „reusit” aparatorii legali angajati de familia Manole sa ignore toate aceste probe judiciare. Cert este ca au facut-o.
Interesant este ca Bogdan Barbuceanu, avocatul familei Manole, a fost contactat de Mihaela Brooks in timpul procesului, insa acesta a parut complet dezinteresat de dovezile femeii.

Mai mult, Barbuceanu a declarat public ca acestea nu valoreaza nimic in Romania.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro


 

„Aceasta doamna, daca e vorba de aceeasi persoana, m-a contactat si pe mine in cursul urmaririi penale, bineinteles ca nu i-am dat importanta pentru ca m-am convins ca dansa nu cunoaste procedura penala romana, nu stiu ce greseli in aceasta procedura ar fi putut sa descopere dansa, ca nu este decat un joc, adica nimic altceva”, a spus Bogdan Barbuceanu intr-o emisiune de televiziune.


La randul ei, Mihaela Brooks a anuntat ca ii pregateste avocatului o replica pe masura, printr-o postare video pe Youtube.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI