Un autobuz în care se aflau 14 călători a fost implicat, miercuri, într-un accident rutier cu un autoturism şi o autoutilitară, în localitatea Dumbrava, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău.

Citește și: Bătaie cu topoare la o sală de jocuri din Bacău. Două grupări rivale s-au urmărit pe străzi, un polițist a fost rănit

Pompierii băcăuani au fost solicitați să intervină pentru asigurarea măsurilor specifice, în comuna Itești, sat Dumbrava, în urma unui apel care anunța producerea unui accident rutier. 

Un autobuz în care se aflau 14 călători a fost implicat in accident

[Sursa foto: Bacau.net]

Ce a transmis ISU Bacău

Potrivit ISU Bacau, la faţa locului au intervenit o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

"În urma accidentului au rezultat două victime conştiente, o victimă din autobuz cu atac de panică, aceasta a refuzat transportul la spital şi şoferul autoutilitarei care a fost transportat la unitatea medicală de ambulanţa SAJ", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Ema Tereş.

Citește și: Un biciclist a murit, după ce a fost lovit de o mașină pe un drum național

Potrivit sursei citate, autobuzul era oprit în staţie, în momentul producerii accidentului.

Poliţiştii rutieri efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal privind infracţiunea de vătămare corporală din culpă. 

Citește și: VIDEO-UPDATE: A fost activat Planul roșu de intervenție în Gorj: trei muncitori au murit după ce mașina care-i transporta în cariera de cărbune s-a răsturnat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si