Close sidebar
Close sidebar

Autobuz RATB, implicat intr-un accident cu 3 raniti in Capitala

Trei persoane au fost ranite, marti dimineata, dupa ce autoturismul in care se aflau a lovit un autobuz al regiei de transport public, accidentul producandu-se pe bulevardul Lascar Catargiu din Capitala.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Conform Brigazii Rutiere a Capitalei, accidentul s-a produs in jurul orei 5.45, cand un sofer de 26 de ani care circula in Piata Victoriei, dinspre Calea Victoriei catre bulevardul Iancu de Hunedoara, a pierdut controlul volanului la intersectia cu bulevardul Lascar Catargiu, iar autoturismul acestuia a lovit un autobuz al liniei 783. In autobuz, care circula pe bulevardul Lascar Catargiu, nu se aflau calatori.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

In urma accidentului, au fost raniti trei pasageri din autoturism, ei fiind transportati la spitalele Floreasca si Elias.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI