Close sidebar
Close sidebar

Autocar, cu 55 de pelerini la bord, lovit frontal de o maşină condusă de un şofer băut

Un autocar în care erau 55 de pelerini şi un autoturism s-au ciocnit frontal, duminică, pe Defileul Jiului, în apropierea Mănăstirii Lainici, judeţul Gorj.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

În urma coliziunii, şoferul maşinii, care conducea băut, a fost rănit, scrie Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, Miruna Prejbeanu a declarat că accidentul s-a produs pe Defileul Jiului, în apropierea Mănăstiri Lainici, o singură persoană fiind rănită.

Din primele cercetări a reieşit că o maşină care circula dinspre Târgu-Jiu spre Petroşani a intrat în coliziune frontală cu un autocar cu pelerini, care venea din sens opus.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

În urma impactului, şoferul maşinii a fost rănit.  Se va întocmi dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Potrivit sursei citate, în autocar se aflau 55 de pelerini, dar nimeni nu a fost rănit.

Şoferul maşinii, un bărbat în vârstă de 61 de ani, din Petroşani, are o alcoolemie de 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat, a spus Miruna Prejbeanu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI