În autocarul înmatriculat în judeţul Vâlcea se afla 48 de persoane, dintre cinci adulţi însoţitori şi 43 de copii.

La un moment dat, autocarul a oprit în parcarea din faţa unui muzeu din Budapesta, iar toţi copiii şi însoţitori au intrat în muzeu.

Şoferul autocarului a observat că unul dintrea geamurile autocarului a fost spart cu o piatră.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Nu era nimeni în autocar când s-a întâmplat şi nu a fost nimeni rănit. Dar până la Râmnicu Vâlcea o să mergem aşa cu geamul spart", a declarat pentru Observator.TV una dintre însoţitoare.

Atacul asupra autocarului înmatriculat în România, pe bulevardul din Budapesta, vine în contextul în care România sărbătoreşte astăzi 100 de ani de la Marea Unire.

"Autocarul a fost parcat peste noapte în parcarea de la stadion, alături de mai multe autocar. În această dimineaţă, la ora 09.45 (ora Ungariei), am fost sunat de şoferul autocarului ce ajunsese la parcare şi urma să meargă să îşi preia  grupul. El a găsit autocarul cu luneta spartă, fără ca din interiorul autocarului să lipsească ceva. Probabil a fost o glumă proastă a vreunui grup de petrecăreţi sau o manevră greşită a vreunui alt autocar ce a parcat în spate. Nicidecum nu a fost atacat cu pietre pe un bulevard din Budapesta", a declarat Cătălin Balaiban, administratorul firmei de transport care deţine autocarul.

Potrivit unor călători, geamul autocarului a fost deja schimbat, astfel că elevii nu se vor întoarce acasă în frig.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si